De Marmerie

Specialist in het bewerken van natuursteen

Tarieven

De tarieven van de behandelingen zijn niet zo te melden. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst is er het materiaaltype en de grootte van het oppervlak. En dan zijn de omstandigheden ook van invloed op de prijs.

Zo kunt u zich wellicht ook voorstellen dat wanneer er een houten vloer aan het natuursteen grenst dit vanwege het afplakken al een andere prijs geeft dan wanneer het een kamer is waaraan geen risico’s verbonden zijn.

Zo maakt het bijvoorbeeld ook uit of het een appartement betreft op de tweede etage of op de begane grond. Dit afplakken heeft te maken met het feit dat voor bijna alle werkzaamheden er gebruik wordt gemaakt van water. En hoeveel water, dat hangt niet alleen af van de natuursteensoort, maar ook van de vervuilingsgraad en de behandelingswijze.

Ook is het voor de prijs van belang of de werkzaamheden overdag, in de avond of in het weekend moeten plaatsvinden.

Zo ziet u dat een algemene prijsindicatie niet zomaar gegeven kan worden. Wanneer u contact met ons opneemt, en ons aangeeft hoe uw situatie precies is, kunnen wij u vaak telefonisch al van een realistische prijsindicatie voorzien.

En wanneer het nodig is dat wij eerst even komen kijken alvorens wij u van een offerte voorzien dan doen wij dat uiteraard kosteloos en vrijblijvend. Natuursteen onderhoud kosten