De Marmerie

Specialist in het bewerken van natuursteen

Werkwijze

De Marmerie voert zijn werkzaamheden natuurlijk met zorg uit. Om u een indruk te geven van de gang van zaken zullen wij u hiervan een korte indruk geven.

Prijsopgave en afspraak

Allereerst komen we, indien nodig, eerst kosteloos en vrijblijvend bij u langs om uw natuursteen te inspecteren. Samen met u kijken wij dan naar de behandeling die het best aansluit bij uw wensen en verwachtingen. Ook zullen wij u informeren over hoe veel tijd deze behandeling in beslag zal nemen en wat de kosten hiervan zullen zijn. Na dit bezoek krijgt u desgewenst ook een offerte toegezonden en zullen wij een afspraak maken.

Voor het werk

Op de dag van behandeling moet u er voor zorgen dat het te behandelen oppervlak leeg is, kunt u dit niet, dan moet u contact met ons opnemen om de mogelijkheden en de eventuele extra kosten hiervan te bespreken. De extra kosten worden gemaakt doordat het leegruimen van bijvoorbeeld een kamer veel tijd in beslag kan nemen. Dit heeft gevolgen voor de tijdsduur van de behandeling en heeft dus ook gevolgen voor de planning.

Afplakken

Wij zullen beginnen met het afplakken van de aangrenzende wanden en eventuele vloerdelen met een statische folie. Dit doen we zodat we er altijd zeker van zijn dat deze oppervlakken vocht en spatvrij blijven.

Behandeling

Daarna zullen wij beginnen met de door ons geadviseerde behandeling. Na het uitvoeren van onze werkzaamheden kunt u vaak al direct van de vloer of keukenblad gebruik maken. Dit zal overigens per behandeling verschillen.

Onderhoudsadvies

Voordat wij vertrekken krijgt u van ons een gedegen advies voor het onderhoud van uw natuursteen.

Wij hebben in ons assortiment ook onderhoudsmiddelen die wij zelf uitvoerig hebben getest. Wanneer u interesse heeft in het door ons geadviseerde onderhoudsmiddel voor uw natuursteen dan kunt u dat direct afnemen. Mocht u dit naderhand nog willen bestellen dan kan dat natuurlijk ook altijd.
terras schoonmaken